zorg en zeggenschap

LOC-tijdschrift: ‘Met verhalen van mensen zelf de agenda bepalen’

Juist in deze tijd is het belangrijk na te denken hoe we onze toekomstige samenleving willen inrichten. Hoe vinden we daarbij oplossingen voor de vraagstukken? Het is hard nodig dat we vanuit LOC met alle betrokken cliëntenraden en vernieuwingsbewegingen daartoe het initiatief nemen. In verschillende artikelen delen mensen uit het LOC-netwerk hun ervaringen.

lees verder

Nieuwste LOC-tijdschrift over ontwik­kelin­gen in 2021

Met speciale aandacht voor wat we kunnen doen om de zorg zorg te laten zijn die aansluit bij wat ertoe doet voor mensen. Je kunt lezen over plannen van de overheid en van LOC. Zoals nieuwe vormen van LOC-diensten en vernieuwingsbewegingen. Zoals altijd zijn er natuurlijk ook cliëntenraadsleden aan het woord en anderen uit het LOC-netwerk. En nog veel meer.

lees verder

Herfstnum­mer LOC-tijdschrift is uit!

In dit nummer in aandacht voor wat de afgelopen maanden ons praktisch kunnen leren voor een onverhoopte nieuwe crisistijd. Je kunt lezen over de Week van de Medezeggenschap en nieuwe vormen van de LOC-dienstverlening. En zoals altijd natuurlijk: cliëntenraadsleden en anderen uit het LOC-netwerk aan het woord, achtergrondartikelen over medezeggenschap en Waardevolle zorg in de praktijk en meer.

lees verder

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.