Makkelijk filmpjes maken en delen via je smartphone!

  • 18 september 2019
  • 13:00 - 18:30
  • LOC, Hof van Transwijk 2 in Utrecht

Heb je als jongere of ouder te maken (gehad) met jeugdhulp of jeugdbescherming? En wil je leren om je eigen ervaring of mening via filmpjes aan anderen over te brengen? Of juist leren om anderen daarover te interviewen of filmen? Dan zijn we naar jou op zoek. Ook als je al eens eerder filmpjes maakte maar een opfrisser nodig hebt, kun je meedoen.

Filmen, bewerken, en een boodschap delen

We gaan veel filmen zodat je aan het eind van de training een filmpje hebt dat je kunt delen (als je dat wilt). Daarvoor krijg je natuurlijk tips hoe je je telefoon goed kunt gebruiken. Je leert ook hoe je een filmpje kunt bewerken met een makkelijke app. Hoe je één film maakt van verschillende opnames en hoe je er tekst en geluid bij zet. En je leert hoe je erachter komt wat interessant kan zijn om een filmpje over te maken. Daarnaast bespreken we hoe en waar je goed filmpjes kunt delen, zoals via sociale media.

Meld je snel aan want vol = vol

Aanmelden kan door een mail te sturen aan Dennis van den Brink: d.vandenbrink@loc.nl. Vergeet niet de datum en de tijd te vermelden, want de training wordt op meerdere dagen gegeven, en op 16 september zowel ’s ochtends als ’s avonds.

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.