Praat mee!

Benut ons netwerk en:

  • stel een vraag
  • beantwoord vragen
  • plaats een oproep
  • deel een tip of je mening
  • laat je inspireren door goede voorbeelden!

Praat ook mee!

Laatste bijdrages

Het platform is nieuw. Dus we willen graag via iedereen die er gebruik van maakt te weten komen wat goed werkt, maar ook wat juist niet.
Een ‘waarde-vol leven’ kan voor verschillende mensen iets heel anders betekenen. Bij sommige voorbeelden daarvan, zoals we die ook in deze rubriek ‘Waarde-vol leven in beeld’ laten zien, is het…
De PrivacyApp Jeugdhulp en jeugdbescherming geeft vanaf nu niet alleen antwoord op privacyvragen van jongeren en professionals maar ook van ouders.
Veel aandacht gaat uit naar de letter van de Wet zorg en dwang. In deze blog staat een oproep om op zoek te gaan naar de nuance van de wet.
Is de mogelijkheid van onafhankelijke cliëntondersteuning wel genoeg bekend? Vraagt LOC-adviseur Tiske Boonstra zich af in deze blog. Ze voegt een handig overzicht toe met wanneer je recht hebt op onafhankelijke ondersteuning.

Bijdrages filteren

Thema's:

Uitgelicht

18 januari… Code rood ga ik dapper de weg op van Leeuwarden naar den Bosch. Weinig wind hier maar in de polder… Pfff het regent vrachtwagens. Toch maar even bellen…
Client centraal, de jeugdige en zijn gezin staan centraal, zinsneden die je veel terugziet in beleidsnotities. Ondanks dat wordt toch nog vaak ‘vergeten’ om de jeugdige en zijn ouders te…

Richtlijnen

Wil je meer informatie over gebruik van dit platform? Kijk dan hier. Daar lees je bijvoorbeeld meer over hoe je ons netwerk kunt benutten. Lees hier hoe we omgaan met je privacy.

Kom je ergens niet uit en heb je hulp nodig? We helpen je graag een handje via webmaster@locjeugd.nl of 030 – 284 3200.

Bijeenkomsten

Makkelijk filmpjes maken en delen via je smartphone! 16 september, LOC, Hof van Transwijk 2 in Utrecht
Makkelijk filmpjes maken en delen via je smartphone! 16 september, LOC, Hof van Transwijk 2 in Utrecht
Makkelijk filmpjes maken en delen via je smartphone! 18 september, LOC, Hof van Transwijk 2 in Utrecht
Meer

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.