Online cursus: Samen­werken als team in de cliënten­raad (Jeugd)

  • 30 november 2020
  • 19:00 - 20:30
  • Online, vanaf je eigen locatie

Cliëntenraden zijn ambitieus. Omstandigheden zorgen ervoor dat ambities niet altijd van de grond komen. Dit kan gevolgen hebben voor de motivatie en energie van de leden. Hoe zorg je ervoor dat de ambities realistisch en haalbaar zijn? En dat de ambities aansluiten op de kwaliteiten en vaardigheden van mensen in de raad? Centrale vraag voor deze cursus: wat zijn de werkzame elementen om als cliëntenraad als team samen te werken? 

Voor wie?

De online cursus Samenwerken als team in de cliëntenraad is bedoeld voor leden van cliëntenraden in de jeugdzorg. Er is plaats voor 8 deelnemers, dus meld je gauw aan! 

Kosten

Deelname aan deze cursussen zijn kosteloos. Heb je je aangemeld voor de cursus, maar ben je toch verhinderd? Meld je je dan tijdig af. 

Hoe werkt een online cursus?

De cursus wordt online verzorgd door een van de LOC-adviseurs. Alle deelnemers doen vanaf hun eigen locatie mee aan de online cursus.
Na bevestiging van deelname ontvang je een duidelijke instructie hoe de cursus precies in zijn werk gaat.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze online basiscursus heb je een beeldscherm nodig (computer, tablet of iPad, eventueel telefoon) en goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de Vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl.

Aanmelden

Als je je hebt aangemeld, ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging van deelname, of een bericht dat de cursus al vol was.

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.