3/​12 2019 VER_nieuw: hét evenement voor betekenis­vol­le jon­geren­par­ticipatie

Geplaatst op 12 november 2019

Een inspiratie-, verbindings- en leerdag voor bestuurders, beleidsmakers en professionals met workshops van onder meer LOC Jeugd, Stichting De Kindertelefoon, Wij zijn Spraakmakers en NJR Hoofdzaken.

Equal from the start: aanbesteden met jongeren

In de workshop ‘Equal from the start: aanbesteden met jongeren’ nemen jongeren met ervaring in de jeugdzorg je op interactieve wijze mee in hun werk binnen de ‘jongerenontwikkelgroep’. Centraal staat de vraag: wat betekent het om jongeren echt als gelijkwaardige partner te betrekken in een complex proces?

Samen met de gemeente Utrecht heeft de jongerenontwikkelgroep verkend hoe zij een rol kunnen spelen in de inkoop van de aanvullende zorg voor jeugd. Een dynamisch proces waarin verkend werd hoe de stem van jongeren op een passende en structurele manier betrokken kan worden in dialooggesprekken, de uiteindelijke beoordeling en het na afloop monitoren van de inkoop.

LOC Jeugd, U-2B Heard! en NJR waren nauw betrokken bij het proces en organiseren samen met de jongerenontwikkelgroep deze workshop. 

Meld je aan, want met jongeren bereik je meer!

Kijk voor het programma met alle workshops en om aan te melden op de pagina Bijeenkomsten.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.