LOC-coördinatoren blikken terug & kijken vooruit

Geplaatst op 14 december 2020

Marthijn Laterveer en Thom van Woerkom (beide coördinator bij LOC) blikken in onderstaande videoboodschap graag met je terug op 2020. Op een jaar waarin we door corona alles anders moesten inrichten om aangesloten cliëntenraden zo goed als mogelijk te kunnen blijven ondersteunen en adviseren. Maar ook een jaar met veel nieuwe publicaties, zoals de Model Medezeggenschapsregeling, brochures als Visie op Medezeggenschap en het externe netwerk van cliëntenraden in de jeugdzorg. En de kers op de taart dit jaar was toch wel de Week van de Medezeggenschap, waarin we in meer dan 60 workshops aandacht hebben besteed aan het mooie werk dat cliëntenraden doen.

Binnen de Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg werd dit jaar nog steeds heel hard gewerkt om de bewoner centraal te stellen. Onder andere door een actieteam Veiligheid en Vrijheid voor het levensgeluk van bewoners te vormen. Ook is er veel aandacht besteed aan onderwijsvernieuwing. En op het gebied van corona is er hard gewerkt om te zien hoe we het een volgende keer anders te doen. Zodat de deuren van verpleeghuizen en jeugdzorginstellingen niet opnieuw sluiten, zonder daar bewoners en naasten bij te betrekken.

In deze videoboodschap delen Marthijn en Thom ook de plannen voor 2021. Alles met één belangrijk doel: het realiseren van waardevolle zorg.

Meepraten?

Hoe heb jij 2020 beleefd? En wat zijn de plannen van jouw cliëntenraad voor 2021? Deel je ideeën en ervaringen via Praat mee.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.