Beleidsmakers & professionals

LOC Jeugd vindt het belangrijk dat jongeren, ouders en cliëntenraden structureel een plek hebben aan gesprekstafels. Zij moeten in staat gesteld worden om zo zelfstandig mogelijk hun belangen te behartigen. LOC Jeugd ondersteunt hen hierbij.

Heb je vragen over hoe jongeren en ouders de jeugdzorg, jeugdbescherming en jeugdreclassering ervaren? Om zo de hulp en ondersteuning te verbeteren, vernieuwing te realiseren en in het professionaliseringsproces van jeugdwerkers het cliëntenperspectief mee te nemen? Jongeren en ouders werken met LOC Jeugd samen om hun ervaringsdeskundigheid in te zetten, bijvoorbeeld als cliëntambassadeur binnen het programma Zorg voor de Jeugd.

Wil je weten wat LOC Jeugd en zijn netwerk voor jouw gemeente, organisatie, instelling of opleiding kunnen betekenen? Kijk voor informatie, ervaringen, nieuws en tools bij de verschillende subthema’s of neem contact op met Inge van Dommelen, coördinator Jeugd, via i.vandommelen@loc.nl.

Waar ben je naar opzoek?

Bijeenkomsten (1)

VER_nieuw: hét evenement voor betekenis­volle jon­geren­participatie 3 december 2019, Het Muntgebouw, Leidseweg 90 in Utrecht

Publicaties (18)

Echt aan tafel zitten, vragen stellen en meedoen Utrecht betrekt jongeren bij aanbesteding jeugdhulp

Bijeenkomsten

VER_nieuw: hét evenement voor betekenisvolle jongerenparticipatie 03 december, Het Muntgebouw, Leidseweg 90 in Utrecht
Meer

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.