In contact staan | Week van de Medezeg­genschap

  • 8 oktober 2020
  • 13:00 - 17:30
  • Online, vanaf je eigen locatie

De cliëntenraad vertegenwoordigt de belangen van kinderen of jongeren die zorg nodig hebben. Daarvoor heeft de raad allerlei contacten. Niet alleen met de eigen achterban, maar ook met bijvoorbeeld zorgkantoren, zorgverzekeraars of gemeenten. In contact staan is de motor van de medezeggenschap.

In de praktijk blijkt het voor veel cliëntenraden een opgave. Hoe doe je dit dan? Er is niet één goede manier: in contact staan vraagt om maatwerk. Deze dag gaan we uitgebreid met dit belangrijke thema aan de slag. 

Week van de Medezeggenschap

De Week van de Medezeggenschap is een 5-daags online evenement. Speciaal voor en met iedereen die zich (verder) wil bekwamen of verdiepen in de medezeggenschap. Het gaat bijvoorbeeld over hoe je ‘bijdragen aan Waardevolle zorg’ het uitgangspunt kunt laten zijn van activiteiten van de raad. Of over wat de nieuwe Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz 2018) betekent voor je werk. In ieder geval gaan de activiteiten in de Week over allerlei concrete onderwerpen uit de praktijk. Je kunt een mix verwachten van praktische workshops, inspirerende sprekers, waardevolle discussies, netwerkmogelijkheden en interessante interviews.

Alle informatie over de Week van de Medezeggenschap vind je op www.weekvdmedezeggenschap.nl.

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.