Invoering Wmcz 2018 | Week van de Medezeg­genschap

  • 5 oktober 2020
  • 13:00 - 17:30
  • Online, vanaf je eigen locatie

Zorgorganisaties en cliëntenraden zijn volop bezig om hun afspraken en werkwijzen rondom medezeggenschap opnieuw te bekijken. Niet gek dus dat we de Week van de Medezeggenschap aftrappen met het onderwerp ‘Invoering Wmcz 2018’.

Inspraak en medezeggenschap van mensen die zorg nodig hebben worden versterkt met de nieuwe wet. Die is afgelopen juli ingegaan. Tijdens deze eerste themadag in de Week van de Medezeggenschap verkennen we hoe de Wmcz kan bijdragen aan Waardevolle zorg.

Week van de Medezeggenschap

De Week van de Medezeggenschap is een 5-daags online evenement. Speciaal voor en met iedereen die zich (verder) wil verdiepen in de medezeggenschap. Het gaat bijvoorbeeld over hoe je ‘bijdragen aan Waardevolle zorg’ het uitgangspunt kunt laten zijn van activiteiten van de raad. Of over wat de nieuwe Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz 2018) betekent voor je werk. In ieder geval gaan de activiteiten in de Week over allerlei concrete onderwerpen uit de praktijk. Je kunt een mix verwachten van praktische workshops, inspirerende sprekers, waardevolle discussies, netwerkmogelijkheden en interessante interviews.

Alle informatie over de Week van de Medezeggenschap vind je op www.weekvdmedezeggenschap.nl.

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.