Thema’s Week van de medezeg­genschap | Vrijdag 9 oktober: de dagelijkse praktijk

Geplaatst op 1 september 2020

Iedere dag tijdens de Week van de medezeggenschap (5-9 okt) duiken we in een ander thema. De komende weken maken we de dagthema’s bekend. In september komt het hele programma beschikbaar en kun je je voor specifieke sessies inschrijven.

laatste dag van de Week van de medezeggenschap staat in het teken van de dagelijkse praktijk. Deze dag kun je nog even flink wat handvatten en hulpmiddelen verzamelen om de komende tijd met nieuwe energie aan de slag te gaan!

Het werk van de raad

Hoe zet je mooie ideeën om in een actiegericht en werkbaar plan? Hoe komen we aan nieuwe leden? Hoe krijgen we zicht op de geldstromen van de zorgorganisatie, zodat we daar goed over kunnen adviseren? Hoe kunnen we als cliëntenraad onderling beter samenwerken en communiceren? Wat is nou precies de rol van de voorzitter? En van de ondersteuner?

Op deze en nog veel meer vragen kun je antwoord krijgen tijdens de afsluitende dag van de Week van de medezeggenschap. Meld je nu vast aan, dan krijg je direct een seintje wanneer je je voor specifieke sessies kunt aanmelden:

Meer weten?

  • Klik hier om je alvast aan te melden, zo blijf je op de hoogte van het programma en kun je je als eerste inschrijven voor specifieke sessies.
  • Download de flyer en deel deze met de leden van je cliëntenraad of andere geïnteresseerden.
  • De Vraagbaak van LOC is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar: van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl
Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.